VEEL GESTELDE VRAGEN

Ontvang je een bijstandsuitkering of heb je een laag inkomen dan kom je mogelijk in aanmerking voor aanvullende regelingen van de gemeente Westland.

Klik hier voor informatie over het kindpakket
Klik hier voor informatie over de computerregeling

Die vind je op de pagina aanbod, hier kun je alle lopende acties bekijken.

Als je partner wilt worden van de WestlandPas en een actie wilt indienen voor Westlandpashouders, dan kan dat altijd. Op de volgende pagina aanmelden als partner vind je alle informatie over samenwerken met de WestlandPas. Of stuur een e-mail naar partners@westlandpas.nl

Laat je WestlandPas blokkeren. Mail je gegevens naar pashouders@westlandpas.nl en maak in je mail duidelijk dat jij je pas wilt blokkeren. Heb je een tegoed op je pas? Bel dan meteen met 033 3035462 om je WestlandPas te blokkeren. Zo voorkom je dat iemand jouw tegoed kan uitgeven.  

Computerregeling

De computerregeling is er voor ouders of verzorgers van schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar en voor volwassenen vanaf 18 jaar.  Klik hier voor alle voorwaarden op de gemeentelijke website.

U vult een formulier in op de website bij de gemeente Westland. Klik hier om de aanvraag meteen in te vullen.

De gemeente Westland zet een tegoed op de WestlandPas en u betaalt daarmee bij de computerwinkel. Als u of uw kind nog geen Westlandpas heeft, wordt deze na goedkeuring van uw aanvraag toegezonden met het daarop het tegoed voor de computer.

U hoeft dus zelf niets meer voor te schieten. 

Kijk voor alle aangesloten aanbieders op de aanbodpagina en selecteer bij categorieën 'Computer' of klik hier.

Samenwerking gemeente Westland

Nee, vanaf 1 januari 2019 zijn wij verantwoordelijk voor het uitvoeren van het Kindpakket Westland. 

Kindpakket

Deelnemers aan het Kindpakket in 2019, die in 2020 hier ook recht op hebben, kunnen hun WestlandPas blijven gebruiken bij de aangesloten aanbieders.

De techniek achter de WestlandPas regelt dat alle producten en regelingen op de pas staan.

Alle producten en activiteiten in het Kindpakket blijven gelden. Alleen de manier waarop u hiervoor ‘betaalt’ wijzigt

Vanaf 3 januari 2020 zijn wij op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur op telefoonnummer 033 3035462. Het is eveneens mogelijk om je vragen te stellen via E-mail naar pashouders@westlandpas.nl

Op de website van de WestlandPas is te zien waar het Kindpakket besteed kan worden. Op de website van de gemeente kun je ook nalezen wat er het in Kindpakket zit.

  • Iedereen kan de Westlandpas aanschaffen via het online bestelformulier.
  • Deelnemers aan het Kindpakket ontvangen de pas automatisch. Niet-uitkeringsgerechtigden, die geen WestlandPas hebben ontvangen (tot 120% van de bijstandsnorm) kunnen een aanvraag indienen via kindpakketwestland.nl

Aanbieders hebben een paslezer of een App voor op een smartphone of tablet. Hiermee kunnen zij de pas lezen en de betaling afhandelen.

Ik heb een vraag en/of opmerking

Neem contact op met de WestlandPas via de telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.