VEEL GESTELDE VRAGEN

Je kunt je WestlandPas online bestellen of verlengen door het invullen van het aanvraagformulier op de pagina pas bestellen

Die vind je op de pagina aanbod, hier kun je alle lopende acties bekijken.

Als je partner wilt worden van de WestlandPas en een actie wilt indienen voor WestlandPashouders, dan kan dat altijd. Op de volgende pagina aanmelden als partner vind je alle informatie over samenwerken met de WestlandPas. Of stuur een e-mail naar samen@westlandpas.nl

Iedereen kan een WestlandPas bestellen voor slechts € 5,00 per jaar, het enige wat je hoeft te doen is online het bestelformulier in te vullen.

Laat je WestlandPas blokkeren. Mail je gegevens naar samen@westlandpas.nl en maak in je mail duidelijk dat jij je pas wilt blokkeren. Heb je een tegoed op je pas? Bel dan meteen met 033 3035462 om je WestlandPas te blokkeren.Zo voorkom je dat iemand jouw tegoed kan uitgeven. Een vervangende pas kost € 5,00. De pas wordt dan binnen 5 werkdagen thuisgestuurd. 

Bibliotheekpashouders

Voor bibliotheekpashouders van 16 jaar en ouder bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het aanbod van de WestlandPas. Het enige wat er moet is gebeuren is het invoeren van het online bestelformulier inclusief je  bibliotheekpasnummer. Je bibliotheekpas wordt dan geactiveerd en is klaar voor gebruik.

Alle passen die behoren bij een betaald lidmaatschap kunnen worden geactiveerd, dus het jongerenabonnement vanaf 16 jaar, het vriendenabonnement, het basisabonnement, de combinatieabonnementen met speel-o-theek en het plusabonnement.

Samenwerking gemeente Westland

Nee, vanaf 1 januari 2019 zijn wij verantwoordelijk voor het uitvoeren van het Kindpakket Westland. 

Kindpakket

Deelnemers aan het Kindpakket in 2019, die in 2020 hier ook recht op hebben, kunnen hun WestlandPas blijven gebruiken bij de aangesloten aanbieders.

De techniek achter de WestlandPas regelt dat alle producten en regelingen op de pas staan.

Alle producten en activiteiten in het Kindpakket blijven gelden. Alleen de manier waarop u hiervoor ‘betaalt’ wijzigt

Vanaf 3 januari 2020 zijn wij op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur op telefoonnummer 033 3035462. Het is eveneens mogelijk om je vragen te stellen via E-mail naar samen@westlandpas.nl

Op de website van de WestlandPas is te zien waar het Kindpakket besteed kan worden. Op de website van de gemeente kun je ook nalezen wat er het in Kindpakket zit.

  • Iedereen kan de Westlandpas aanschaffen via het online bestelformulier.
  • Deelnemers aan het Kindpakket ontvangen de pas automatisch. Niet-uitkeringsgerechtigden, die geen WestlandPas hebben ontvangen (tot 120% van de bijstandsnorm) kunnen een aanvraag indienen via kindpakketwestland.nl

Aanbieders hebben een paslezer of een App voor op een smartphone of tablet. Hiermee kunnen zij de pas lezen en de betaling afhandelen.

Ik heb een vraag en/of opmerking

Neem contact op met de WestlandPas via de telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.

033 3035462

samen@westlandpas.nl