LEUKE DINGEN DOEN, GRATIS OF MET KORTING

ZOVEEL PLEZIER VOOR ZO WEINIG GELD

De Westlandpas is dé pas van, voor en door Westlanders. Pashouders kunnen met de WestlandPas voordelig of gratis leuke dingen doen op recreatief, cultureel, sportief en educatief gebied.

Deze acties worden via diverse communicatiemiddelen onder de aandacht gebracht, bijvoorbeeld via de website, social media, mailings of een nieuwsbrief.

Voor wie is de Westlandpas?

De WestlandPas is er voor iedereen die voordelig of gratis leuke dingen wil doen op recreatief, cultureel, sportief en educatief gebied.


Acties

Van leuke uitjes tot een (sport)abonnement of de deelname aan muziek- of danslessen. Met de WestlandPas krijg je voordeel op bepaalde producten of diensten en bij toeristische attracties. 

 

WestlandPas en Kindpakket

Elk kind in Westland dat recht heeft op het Kindpakket, krijgt een WestlandPas met daarop een tegoed voor het Kindpakket. De pas werkt als een betaalpas voor Kindpakket producten en activiteiten. Dit betekent dat jij met deze pas bij aangesloten aanbieders kunt betalen. Of het nu gaat om diplomazwemmen, sporten bij een vereniging, het aanschaffen van schoolspullen of een winterjas; alles staat op de pas! Bekijk het kindpakket

Deelnemende instellingen

Meer informatie

 

Partners

De WestlandPas is tot stand gekomen door een breed samenwerkingsverband tussen Gemeente Westland, Bibliotheek Westland, Vitis Welzijn, MKB Investeringsfonds en inmiddels meer dan 100 Westlandse ondernemers.

 

 

Ik wil partner worden

Wil u meer lezen over de mogelijkheden om partner te worden? Klik op onderstaande link.

Meer informatie


Jouw persoonlijke account

Gemakkelijk inzicht in je tegoed en activiteiten-historie van jou of een gezinslid? Log dan in op jouw persoonlijke WestlandPas account, en bekijk het overzicht!

Inloggen in mijn account

Ik wil een WestlandPas bestellen

Wil jij meer lezen over hoe je een WestlandPas kunt bestellen? Klik dan op de link hieronder.

Ik wil een WestlandPas

 


Vijf meestgestelde vragen


Je kunt je WestlandPas online bestellen of verlengen door het invullen van het aanvraagformulier op de pagina pas bestellen

Die vind je op de pagina aanbod, hier kun je alle lopende acties bekijken.

Als je partner wilt worden van de WestlandPas en een actie wilt indienen voor WestlandPashouders, dan kan dat altijd. Op de volgende pagina aanmelden als partner vind je alle informatie over samenwerken met de WestlandPas. Of stuur een e-mail naar partners@westlandpas.nl

Iedereen kan een WestlandPas bestellen voor slechts € 5,00 per jaar, Het enige wat je hoeft te doen is online het bestelformulier in te vullen

Laat je WestlandPas blokkeren. Mail je gegevens naar pashouders@westlandpas.nl en maak in je mail duidelijk dat jij je pas wilt blokkeren. Heb je een tegoed op je pas? Bel dan meteen met                      033 3035462 om je WestlandPas te blokkeren. Zo voorkom je dat iemand jouw tegoed kan uitgeven. Een vervangende pas kost € 5,00. De pas wordt dan binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.