COMPUTERREGELING

Heeft u langdurig een laag inkomen dan kan u op de website van de gemeente Westland een computeraanvragen voor uzelf of voor uw kind(eren) en dan kan de gemeente u helpen.

 

Dit is hoe het werkt
Heeft u langdurig een laag inkomen dan kan u op de website van de gemeente Westland een computeraanvragen voor uzelf of voor uw kind(eren). Dat kan met uw DigiD of door het formulier in te vullen dat u kan downloaden.  Klik hier om alle voorwaarden te lezen en aan te vragen.

Na goedkeuring aanvraag
Als uw aanvraag is goedgekeurd, kan u met uw WestlandPas bij een computerwinkel,  die meedoet aan de regeling, de computer(s) bestellen en afhalen. U kan betalen met de Westlandpas en hoeft zelf geen geld voor te schieten. Heeft u nog geen WestlandPas? De pas ontvangt u per post na goedkeuring van uw aanvraag. 

Voor wie?                                                                                                   Vanaf 1 oktober 2021 kunt u voor uzelf (een echtpaar kan samen één computer aanvragen) en uw kind(eren) die middelbaar onderwijs volgen, een computer aanvragen. Per aanvraag/levering wordt maximaal € 500,00 vergoed. 

Onder computer wordt verstaan: een desktop of een laptop en de software, monitor, toetsenbord, muis en eventueel printer.
Klik hier voor alle voorwaarden op de gemeentelijke website.

Digisterker

Bibliotheek Westland biedt in samenwerking met SeniorWeb Westland de gratis cursus Digisterker-werken met de elektronische overheid aan. De cursus leert u hoe u gebruik maakt van digitale overheidsdiensten, bijvoorbeeld de gemeente, het UWV en de Belastingdienst.

Voor meer informatie kijk dan het filmpje  over de cursus en om jezelf aan te melden klik dan op Digisterker.

Waar?

Bij de volgende computerwinkels is het mogelijk om met de WestlandPas een computer te bestellen en betalen.

Nova Computers

IT Gigant

PrefixPC Computerspecialist

That's IT!

Wij willen het aanbod nog verder vergroten, en zoeken hiervoor nog meer lokale aanbieders.

Vragen

Heb je vragen over de computerregeling? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met de gemeente Westland.

De mooiste activiteiten en acties

Zo mist u geen enkele actie

Schrijf u in voor de maandelijkse Westlandpas nieuwtjes. Met interviews, nieuwe acties en tips.

Zo mist u geen enkele actie

Schrijf u in voor de maandelijkse Westlandpas nieuwtjes. Met interviews, nieuwe acties en tips.

 
 

Laatste nieuws