KINDPAKKET

Het Kindpakket biedt activiteiten voor kinderen waarvan de ouders onvoldoende inkomen hebben om hun kind(eren) sociaal te laten participeren. Denk aan sporten, op schoolreis gaan of muziekles volgen. Maar ook de aanschaf van producten, zoals een winterjas, wordt vanuit het Kindpakket vergoed.

WestlandPas voert het Kindpakket uit in opdracht van de gemeente Westland. Heb je vragen over het Kindpakket Westland? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met de gemeente Westland en of de WestlandPas.

Hoe werkt het?

Als je kinderen recht hebben op het Kindpakket, dan ontvangen zij automatisch de WestlandPas thuis. Op deze pas staat tegoed voor activiteiten en producten. De pas werkt als een betaalpas. Hiermee kan worden afgerekend bij aanbieders die zijn aangesloten bij het Kindpakket.
Bekijk welke activiteiten en producten het Kindpakket biedt.

Komen mijn kinderen in aanmerking?

Je kinderen komen mogelijk in aanmerking voor het Kindpakket als:
– je gezin in de gemeente Westland staat ingeschreven.
– je kinderen tussen de 4 en 18 jaar oud zijn.
– je gezin een laag inkomen (en vermogen) heeft. Kijk in de inkomenstabel of jouw situatie hieraan voldoet.
Ontvang je een bijstandsuitkering? Dan hebben je kinderen sowieso recht op het Kindpakket. Je ontvangt dan automatisch bericht vanuit de gemeente Westland over het gebruik van het Kindpakket.

Kindpakket aanvragen

Denk jij dat je kinderen in aanmerking komen voor Kindpakket Westland? Vul het aanvraagformulier in.
De gemeente Westland toetst jouw aanvraag. Je ontvangt binnen 8 weken bericht of jouw aanvraag wel of niet is goedgekeurd.